Matterport 3D Tour Pros  |  Google Street View Pros  |  Real Estate Agents  |  3rd Party Service Providers
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
View Map Full Screen
Last 30 Days: 104,528 Page Views | 11,608 Visitors | 87 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 48,165  |  Total Topics: 6,755
3,966 WGAN Members in 110 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Live at 5
GEO Business 2018 Highlights with UK-Based
WGAN Member @leonvanzweel
WGAN-TV: Coming Up
Live Event Coverage
Wednesday and Thursday
30-31 May 2018
Join Virtual Studio Audience WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | All Videos
3D ShowcaseAdviceproblemTips

SUPER SLOW Workshop, specifically snapshots.5878

lcorbett private msg quote post Address this user
Any idea what may be causing this all of a sudden? Same internet connection, etc. Does anyone know what may be slowing this down to a snail's pace? 3 hours to snapshot 11 photos...
Post 1 IP   flag post
Integratedman private msg quote post Address this user
Well Well Well..can i please jump on that ship...we are another MSP who when in workshop has to wait a feverishly long time for snapshots..also looking for a answer...
Post 2 IP   flag post
Forum Founder DanSmigrod private msg quote post Address this user
@lcorbett
@Integratedman

For getting Matterport SnapShots, have you tried:

5. The free tool for WGAN Forum Members - ZIP IT! powered by WP3D Models?

The Promo Code is in your Welcome to the Forum message (or I can Private Message the password to you, if you like.)

Happy holidays,

Dan
Post 3 IP   flag post
Integratedman private msg quote post Address this user
For us, it has started to take a very long time to take the necessary pictures. To take one picture, will take up to 15 minutes
Post 4 IP   flag post
Queen_City_3D private msg quote post Address this user
To be sure its not issues with the computer itself I suggest a complete reboot. I find I will have really slow capture when I've got multiple tabs open on the browser and doing other things in background. Maybe try having all applications closed other than my.Matterport in the browser.
Post 5 IP   flag post
lcorbett private msg quote post Address this user
Thanks all! I was using Explorer for Windows 10 and switched to Chrome browser - problem solved! @integratedman I hope this helps you, too! I also deleted a number of photos from Matterport that I had downloaded to my computer, and cleaned some old files off my computer. It is working at normal speed now. Perhaps something with Chrome preference by Matterport? I've been using Explorer since I started in June so not sure if it was an upgrade flaw with Windows or what.
Post 6 IP   flag post
lcorbett private msg quote post Address this user
@Dan, thank you for the info. It was just with actually TAKING the snapshots that was taking so long! Happy holidays!
Post 7 IP   flag post
48707 7 7
destitute