Connecting 3D/360° Virtual Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content and Training for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Real Estate Photographer Business In a Box
Photos  |  Video  |  3D Tours  |  Drone
  • Learn Basics of Real Estate Photo Business
  • Downloads (Forms, Raw Examples)
  • Presets (Photomatix, Lightroom)
  • 2x Weekly, Live Q&A with Founder, Eli Jones
  • How to Scale from "Just Me" to a team of 15
Exclusive! Get 12 Months FREE WGAN-TV Training Academy
One Order  |  One Quote  |  One Contact
Book Multiple USA Commercial Locations
  • ✔  As-Builts
  • ✔  Construction Progress
  • ✔  Facillities Management
Last 24 Hours: 1,108 Unique Visitors
6,811 WGAN Members in 138 Countries
Last 30 Days: 83,931 Page Views | 24,186 Unique Visitors | 87 New Members
We Get Around Network Forum
WGAN-TV Training U in Matterport
WGAN-TV: Now Playing
Asteroom Desktop Editor Demo and Discussion;
and 2D Schematic Floor Plans with CEO Eric Tsai
WGAN-TV: Coming Up
Live at 5
5 pm EDT (UTC/GMT -4)
Thursday, 1 October 2020
All Asteroom Discussions WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | Podcast
bugCapture AppPro2problemScanningunplug Camera

unplug camera10989

zhijieyuan private msg quote post Address this user
my camera can not scan,when connected the ipad ,it shows“unplug camera",no response when pressing the scan button,is there any good solution?
Post 1 IP   flag post
lilnitsch private msg quote post Address this user
Which camera are you using? None of the “actual” Matterport camera’s can be used while plugged in.

Supposedly, this came into effect in one of the last firmware updates.
Post 2 IP   flag post
3rd Party
Service
Myrtle Beach, SC
ArtisticConcepts private msg quote post Address this user
@zhijieyuan,

If it is not actually plugged in, reboot the camera and restart the capture app. And reconnect to the camera.

That has worked for me when I had the same issue.

I’ve had that message when the camera gets bumped or after multiple hours of scanning. 😉👍🏽

God Bless,
Chris
Post 3 IP   flag post
Dolloff private msg quote post Address this user
Ive had that message, when rebooting doesn't work I plug it in and unplug it again. Annoying because now I have to bring my charger with me :/
Post 4 IP   flag post
zhijieyuan private msg quote post Address this user
Quote:
Originally Posted by Dolloff
Ive had that message, when rebooting doesn't work I plug it in and unplug it again. Annoying because now I have to bring my charger with me :/

I will try ,thank you so much.
Post 5 IP   flag post
zhijieyuan private msg quote post Address this user
Quote:
Originally Posted by ArtisticConcepts
@zhijieyuan,

If it is not actually plugged in, reboot the camera and restart the capture app. And reconnect to the camera.

That has worked for me when I had the same issue.

I’ve had that message when the camera gets bumped or after multiple hours of scanning. 😉👍🏽

God Bless,
Chris

i reboot the camera and restart the capture app,it doesn't work,
Post 6 IP   flag post
zhijieyuan private msg quote post Address this user
Quote:
Originally Posted by lilnitsch
Which camera are you using? None of the “actual” Matterport camera’s can be used while plugged in.

Supposedly, this came into effect in one of the last firmware updates.

pro2
Post 7 IP   flag post
76384 7 7
This topic is archived. Start new topic?