Connecting 3D/360° Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
Option #1
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Option #2
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
We Get Around Network Instant Booking Service
Powered byKoaWare
Matterport Service Provider (USA)? Join KoaWare Free! Register Now
Last 30 Days: 49,009 Page Views | 11,932 Visitors | 78 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 60,217  |  Total Topics: 9,315
5,175 WGAN Members in 129 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Channel
Intro 101 to Matterport for Pro Photographers
with Matterport's Jonathan Buckley and Amir Frank
WGAN-TV: Coming Up
Live at 5
5 pm EDT (GMT -5)
Tuesday, 27 August 2019
Add to My Calendar WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | All Videos
AdviceiOSMatterTagsproblem

Mattertags Desktop vs iOS:2 different models4693

valen_felipe private msg quote post Address this user
Hello everyone!

I know today [31 May 2017] will be a busy day with the New Camera Announcement, but I have a problem. I was changing some Mattertags in my model but my client didn’t see the changes. I opened the model and I saw everything ok but my client sent me some screenshots and there were no changes.

I realize that when I open the model on my PC everything is ok with the Mattertags, but when I open the model on mi iPhone there are no new Mattertags! I did my best effort but I don’t know the answer to this problem. Why Mattertags are different in Desktop view vs iOS view? (I deleted the mattertags and create new ones but It didn’t appear, the link is the same, I tried with safari and chrome, with another iPhone, etc. My client wants to see the same on both views!. It’s like I have a same link for 2 different models. Any advice?



Thanks in Advance,


Post 1 IP   flag post
MarcelloM private msg quote post Address this user
Try to open your model en iPhone with another browser, say Google Chrome and not with the default browser Safari
Hoping it can help
Marcello
Post 2 IP   flag post
Premium
Member
Jamie private msg quote post Address this user
Clear the cache
Post 3 IP   flag post
60957 3 3
This topic is archived. Start new topic?
destitute