Connecting 3D/360° Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
Option #1
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Option #2
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
We Get Around Network Instant Booking Service
Powered byKoaWare
Matterport Service Provider (USA)? Join KoaWare Free! Register Now
Last 30 Days: 59,421 Page Views | 13,074 Visitors | 98 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 58,653  |  Total Topics: 8,954
4,995 WGAN Members in 125 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Channel
Matterport Workshop 3.0 Training for Newbies
Part 5 with Matterport Marketing Mgr. Amir Frank
Matterport Training Academy
60+ Hours | Succeed Faster
Matterport Scanning | Matterport Workshop 3.0
Private Message @DanSmigrod for free ...
Subscribe Now WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | All Videos
3D ShowcaseAdviceBrowserproblem

Blue Circle Issue.3359

GeorgeK private msg quote post Address this user
I went to look at one of my scans and got the oddest response it showed the blue navigation circle on a path thru the page and did not let me navigate....

any ideas...


Post 1 IP   flag post
benn1973 private msg quote post Address this user
I see dead people
Post 2 IP   flag post
aerialpixels private msg quote post Address this user
restart your PC?
Post 3 IP   flag post
PieroBortolot private msg quote post Address this user
@GeorgeK I have the same issue with Chrome (Windows 10). All it's updated. I delete the cache and restart but nothing.
With IE everything works
Post 4 IP   flag post
VRPM private msg quote post Address this user
We've had a few clients who are reporting this issue.

MP tech support said that you need to enable hardware acceleration in chrome to fix it.
Post 5 IP   flag post
justinv private msg quote post Address this user
@GeorgeK

Are you using chrome?
Settings > Show Advanced Settings > scroll to the bottom and checkmark "Use hardware acceleration when available"

Hopefully that works for you.
Post 6 IP   flag post
59361 6 6
destitute