Matterport 3D Tour Pros  |  Google Street View Pros  |  Real Estate Agents  |  3rd Party Service Providers
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
Option #1
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Option #2
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
Now Available In Georgia
Coming Soon Across the USA
Photographer? Join Free! Register Now
We Get Around Network Instant Booking Service
Powered byKoaWare
Matterport Service Provider (USA)? Join Free! Register Now
Last 30 Days: 81,844 Page Views | 11,831 Visitors | 57 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 50,540  |  Total Topics: 7,241
4,157 WGAN Members in 115 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Channel
CUPIX White-Label 3D Tour Player with
CUPIX Director of Sales Scott Anderson
3D Showcaseproblem

Help! Does anyone know what this means?3071

Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
Hi there

I have done a shoot earlier today and received the email from MP saying the scan is available and this is the message I get when I go in to look at it.... so weird! Has anyone experienced this and know what I need to do?




Thanks

Marcia
Post 1 IP   flag post
Basic
Member
jfantin private msg quote post Address this user
Are you accessing this model from your my.matterport page or did you try directly copying the url in the browser?

I wonder if the model is still in private mode and hence only can be accessed through the my.matterport page.

I must confess that I never received such message. I am just guessing here
Post 2 IP   flag post
Premium
Member
GlennTremain private msg quote post Address this user
It's usually a typo in the address you might have copied wrong. If @jfantin suggestion still have you with this issue then try these things
Post 3 IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
Yes I've tried accessing through the link in the "your model is ready email" and then I've logged into my account seperately in different browsers and the same message keeps coming up... I haven't even edited it yet.... so I haven't changed the privacy settings
Post 4 IP   flag post
Premium
Member
GlennTremain private msg quote post Address this user
Did you mark it as public?
Post 5 IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
I've just marked it as public and copied the link and it works..... and now that I've done that its fixed itself in my.matterport! Thanks for your help @GlennTremain @jfantin I really appreciate it!
Post 6 IP   flag post
Basic
Member
jfantin private msg quote post Address this user
I am glad to hear that you solved your problem.
Have a nice day! I am leaving my post here (midnight in Buenos Aires).
Post 7 IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
@jfantin Thanks the time difference is one of the biggest issues being here in NZ (its 4.22PM on Tuesday here) sweet dreams!
Post 8 IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
If anyone is interested - if I mark it as private again the same message comes up.. weird!
Post 9 IP   flag post
Basic
Member
jfantin private msg quote post Address this user
good morning @Property3dNZ!

I think that any model in private mode has this error message if you want to see it directly by using the url in a browser.

But it should be visible to you, as the creator, when accesing the model through your https://my.matterport profile.
Post 10 IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
That's just it it wasn't visible my.matterport.com!
Post 11 IP   flag post
51137 11 11
destitute