Connecting 3D/360° Virtual Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content and Training for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
We Get Around Network Instant Booking Service
Matterport Service Provider (USA)? Join KoaWare Free! Register Now
One Order  |  One Quote  |  One Contact
Book Multiple USA Commercial Locations
  • ✔  As-Builts
  • ✔  Construction Progress
  • ✔  Facillities Management
Last 30 Days: 52,666 Page Views | 12,843 Visitors | 100 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 63,041  |  Total Topics: 9,875
5,457 WGAN Members in 129 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN-TV Training U in Matterport
WGAN-TV: Live at 5
CAPTATE is Like Matterport, but for Pre-Built
Properties: with CAPTATE Co-Founder Conor Brady
WGAN-TV: Coming Up
Live at 5
Live at 5 | 5 pm EST (GMT -5)
Wednesday, 11 December 2019
Add to My Calendar WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | Podcast
3D ShowcaseAdvicebugFilm StripHighlights Reel

Highlight Reel Not Working Properly8789

Basic
Member
pixelray private msg quote post Address this user
Today; I created a highlight reel like I always do. When someone would click on the 3D Tour link they would go to a page and see a bunch of flashing...you would see the dollhouse intermittently and it would just flicker. Contacted support and they told me they fixed the problem by changing the starting point and said it was a bug they see sometimes. Well, now the highlight doesn't play...I don't even see the play button to start it. I do see the still pics I grabbed for the tour and you can click on them, but the photos aren't panning and it will not move through the space...anyone else having issues with highlight reels??
Post 1 IP   flag post
Matt19 private msg quote post Address this user
Your walk throw seemed to work for me. Unless you were talking about a different tour.
Post 2 IP   flag post
Basic
Member
pixelray private msg quote post Address this user
Weird - it is working now - but as I was typing this thread yesterday; there was no play button and it wouldn't do anything. Strange.
Post 3 IP   flag post
Basic
Member
pixelray private msg quote post Address this user
So - I have found out that even though I have turned on all the appropriate toggle switches; they aren't saving when I hit publish. I have had to publish and save multiple times. For some reason; it's just not saving those updates.
Post 4 IP   flag post
WGAN Forum
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@pixelray

Try a different browser?

Dan
Post 5 IP   flag post
Basic
Member
Ghagendorf private msg quote post Address this user
I have this issue all the time. Even though I save my options like show a tour button, I usually have to do it twice before it takes.
Post 6 IP   flag post
63830 6 6
This topic is archived. Start new topic?
destitute