Connecting 3D/360° Virtual Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content and Training for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
Option #1
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Option #2
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
We Get Around Network Instant Booking Service
Powered byKoaWare
Matterport Service Provider (USA)? Join KoaWare Free! Register Now
Last 30 Days: 47,554 Page Views | 11,908 Visitors | 81 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 60,267  |  Total Topics: 9,325
5,183 WGAN Members in 129 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Channel
Intro 101 to Matterport for Pro Photographers
with Matterport's Jonathan Buckley and Amir Frank
WGAN-TV: Coming Up
Live at 5
5 pm EDT (GMT -5)
Tuesday, 27 August 2019
Add to My Calendar WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | All Videos
Floor PlanLabelsWorkshop

Labels Showing Up on Wrong Floor in Workshop5279

WGAN Forum
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user



Hi All,

I haven't seen this before ...

After adding labels to rooms within Workshop on floor 2 of 3 - and then Publish - most of the labels disappeared. Frustrating. So, I added the labels back again and then then a third time.

Then, when I went to add room labels on floor 3 of 3, I see the missing labels.

See screen grab above.

In a related Forum discussion, some of us expressed frustration with Publish - that did not actual Publish our changes.

Have you experienced the problem I have today (23 August 2017) above with labels showing up on the wrong floor?

Best,

Dan

P.S. I delete the labels on the 3rd floor so that just two rooms have labels ...
Post 1 IP   flag post
WGAN Forum
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
Hi All,

I was thinking - oh, I made a mistake in my screen grab - and was showing the All floors view. But, I double-checked, and the screen grab is for Floor 3 (and is showing labels on Floor 2.

Dan
Post 2 IP   flag post
JC3DCX private msg quote post Address this user
The same has happened to me on a model with multiple floors. It seems that it happens when there are holes in the mesh between the floors. I could not rectify the problem and played around with the labels until they were only in solid areas. hope it helps.
Post 3 IP   flag post
WGAN Forum
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@JC3DCX

Hmmmmmmm....

I do not believe it is related to holes in the mesh between floors.

In the few areas that I had "black holes" in the mesh from sunlight. I waited a few hours and returned to those spaces to scan the "black holes" ...

Something else must be causing this.

Dan
Post 4 IP   flag post
JC3DCX private msg quote post Address this user
It seems that the mesh is not "seeing" a floor or floors, when you place a label on a floor it just "drops" right through to the bottom floor...

Maybe the MP Techies will have a solution. I have only had it with one of my models thus far. :-)
Post 5 IP   flag post
61007 5 5
This topic is archived. Start new topic?
destitute