Connecting 3D/360° Virtual Tour Buyers to Service Providers powered by
the Most In-Depth, Relevant and Up-to-Date Content and Training for the 3D/360° Community
Join FREE! 50+ Benefits
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
Option #1
Find a 3D Tour Photographer Map
We Get Around Network Find a Pro Service
Matterport Service Provider? Join We Get Around Network
Option #2
Book a Matterport Pro in 60 Seconds
We Get Around Network Instant Booking Service
Powered byKoaWare
Matterport Service Provider (USA)? Join KoaWare Free! Register Now
Last 30 Days: 47,874 Page Views | 12,173 Visitors | 68 New Members
WGAN Knowledge Base | Total Posts: 60,905  |  Total Topics: 9,447
5,240 WGAN Members in 129 Countries
We Get Around Network Forum
WGAN-TV Training U in Matterport
WGAN-TV Channel
Matterport Capture and 3D Showcase Apps
Demo and Discuss with Matterport's Amir Frank
WGAN-TV Training U
19 Subject 'Matter' Expert Instructors
25+ Courses | 11+ Major Topics
Training via Recorded Videos
More Info WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | Podcast
3D ShowcasebugHelp WantedNavigationproblem

Problem with walkthrough...it goes rogue!2836

BenedicteDamm private msg quote post Address this user
Hi all. Has anyyone experienced a tour that worked perfectly in workshop and on your own computer, but when applied on other computers, the tour just goes mad and throws away all logic?!

Completely disregarding the reel, it just starts in another location and the speeds off in a straight line straight through the builindg, no panning, no going into adjacent rooms. Just races in a straight line through the object.

Bug??
Post 1 IP   flag post
Basic
Member
jfantin private msg quote post Address this user
Never heard or experienced such problem. What web browser and OS are you using?
Post 2 IP   flag post
CarlosFHdz private msg quote post Address this user
Ensure the highlight reel is set up the way you want and publish, if the problem persist, call support. I've had something similar happen in the past.
Post 3 IP   flag post
61654 3 3
This topic is archived. Start new topic?
destitute