Matterport 3D Tour Pros  |  Google Street View Pros  |  Real Estate Agents  |  3rd Party Service Providers
Should I buy a Camera? Quiz How Much to Start 3D Tour Business? Calculate How Much Can I Make as a Pro? Calculate Win More Listings? Calculate
We Get Around Network Forum
WGAN Training Academy (Learn more)
WGAN-TV Channel
Matterport 3D Tours for Vacation
Cabin Rentals via 3DCabinTours.com
WGAN-TV: Coming Up
Live from Inman Connect
8;45 am EST (GMT -5)
Tuesday, 23 January 2018
Join Virtual Studio Audience WGAN-TV Program Schedule | Need Help? | All Videos
3D Showcase

Problem Running Chrome on a Mac4188

GarySnyder private msg quote post Address this user
I have a client that insist on running Chrome on a Mac and can't seem to run the showcase. Any suggestions outside of telling them to run Safari or Firefox.
Post 1 • IP   flag post
WGAN
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@GarySnyder

I just tried (successfully) to look at a Matterport Spaces 3D Tour on my Macbook Pro.

Perhaps simply restarting the computer?

I did notice that with an unrelated website, I was not able to use Chrome (and switch to Safari successfully).

Hi All,

Anyone experiencing something unusual with Chrome?

Dan

P.S. @GarySnyder, when I went to see what version of Google Chrome I am using – Version 56.0.2924.87 (64-bit) – it said "Updating Google Chrome" (Menu: Chrome-->About Google Chrome)
Post 2 • IP   flag post
WGAN
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@GarySnyder

Once I updated Google Chrome (and restarted), it says I am using version Version 57.0.2987.110 (64-bit). A slight change. I will check Matterport again (and the site that I was having trouble).

Dan
Post 3 • IP   flag post
WGAN
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@GarySnyder

Matterport model works. (The other, unrelated site (still) does not work in Chrome).

Restart?

Dan
Post 4 • IP   flag post
GarySnyder private msg quote post Address this user
Thanks Dan, I'll suggest that they try rebooting their Mac as well as checking for an update. This is the first time I've ever encountered a problem with some one accessing the Showcase although I've never really asked what system they were using.

I'll update this thread if any of the above solve the problem.
Post 5 • IP   flag post
WGAN
Founder
DanSmigrod private msg quote post Address this user
@GarySnyder

I use iMac, MacBook Pro, iPhone, iPad routinely without a hiccup.

Dan
Post 6 • IP   flag post
3rd Party
Service
Metroplex360 private msg quote post Address this user
@GarySnyder I insist that people use Chrome on the Mac
Post 7 • IP   flag post
JC3DCX private msg quote post Address this user
Also using Chrome (and Safari) on my iMac and no problems
Post 8 • IP   flag post
Standard
Member
Gransky private msg quote post Address this user
Mac user here and I use Chrome almost exclusively. My only suggestion would be to make sure the WebGL stuff is activated on Chrome. I don't know why, but I have had a few clients that have had issues and their WebGL was ticked off. We turned it on, MP showcases worked without issue.
Post 9 • IP   flag post
GarySnyder private msg quote post Address this user
Thanks all for your help. It turns out that it was a user issue as well as dropping the s in https when loading the link. As always you can always count on 100% outstanding support from the members of forum.
Post 10 • IP   flag post
43460 10 10
destitute