3D, VR and 360° Photographers  |  Real Estate Agents  |  3rd Party Service Providers
Need a 3D/VR/360°/Drone Photographer? 2,848 We Get Around Network Members in 98 Countries! Ask For FREE referral!
We Get Around Network Forum
AdviceBrowserbugHelp Wanted

Help with client issue3277

Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user



Hi there

I have just received an email from a new client who is experiencing the above problem - I don't even know what could possibly cause this! I'm in a National Digital Forum here in NZ and can't check into any of this so would appreciate any help
Thanks
Post 1 • IP   flag post
grmngrl private msg quote post Address this user
do you have a link?
Post 2 • IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
https://my.matterport.com/show/?m=EX3EJHKL3pr
Post 3 • IP   flag post
Standard
Member
StevenHattan private msg quote post Address this user
This same thing happened to one of my clients...or something similar.
Post 4 • IP   flag post
grmngrl private msg quote post Address this user
no problem view it in my browser. What bro
wser are you using?
Post 5 • IP   flag post
Standard
Member
StevenHattan private msg quote post Address this user
I asked people on this forum if they experienced the same issue: nada.

I'm not sure what it was. The client tried a different computer and didn't have any issues.
Post 6 • IP   flag post
grmngrl private msg quote post Address this user
clear cache close browser and try again. Maybe that helps
Post 7 • IP   flag post
grmngrl private msg quote post Address this user
I seem to have the least amount of problems with firefox
Post 8 • IP   flag post
grmngrl private msg quote post Address this user

Post 9 • IP   flag post
Standard
Member
THRHHI private msg quote post Address this user
I wonder if a lot of these issues are caused by Matterport updating their processing recently. Metroplex360 mentioned they were changing cubes to tiles and other such things. I have had a few issues in the last couple days but they seem to resolve themselves after about 8-10 hours. For example all my models worked perfectly except the ones that Support reprocessed. Those would never load. The next morning everything was fine. Go figure. Your link worked fine on my computer and o all three browsers. Like the house and the air walls to the deck. Wish you had gone on the deck.
Post 10 • IP   flag post
Basic
Member
jfantin private msg quote post Address this user
For me it works fine (Windows 8, Chrome, Intel Core i7)
Post 11 • IP   flag post
Standard
Member
newview private msg quote post Address this user
For me it works fine (Windows 10, Chrome, Intel Core i7)
Post 12 • IP   flag post
Basic
Member
3dshowcaseuk private msg quote post Address this user
working beautifully here - Nice house

Windows 7 - Chrome - Core - i3
Post 13 • IP   flag post
Standard
Member
RobinLycka private msg quote post Address this user
Working fine here, iMac 27 i7, safari 10.0.1
Post 14 • IP   flag post
TourMySpace private msg quote post Address this user
I have the same problem on my work computer but it works fine on my home computer, Seems to only be an issue in Chrome for me. I use firefox or explorer at work and it works perfect.
Post 15 • IP   flag post
Standard
Member
Property3dNZ private msg quote post Address this user
Thank you so much for all the help! I really appreciate it!@ I've just met with the client and he seems to have accepted that its an issue with his internet connection!

Thanks once again I truly appreciate it!
Post 16 • IP   flag post
34543 16 16
destitute